Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

NM for ungdom på Fagernes i Valdres 19.-21. november

Blogg, resultatliste, rundeoppsett, bilder og partier

Bloggen blir oftest oppdatert

I løpet av helga kommer vi til å oppdatere bloggen ganske ofte. Spesielt under rundene, oppdaterer vi så fort det skjer noe i partiene.

Vegard Simensen i liveparti i tredje runde lørdag kl. 0930

(Tore, 19. november 2010) Vegard skal spille på andrebord i ungdomsklassen i tredje runde lørdag formiddag. Han får hvit mot Kristoffer Madland, Sandnes. Partiet går live på nettet. Følg med på det, og kommenter det på bloggen vår

NM spilles i Valdres

Spillestedet
(Tore, 18. november 2010) I år er Norgesmesterskapet for barn og ungdom lagt til Fagernes i Valdres.
Spillestedet er Quality Resort & Hotel Fagernes. Der skal alle bo og spille. To av våre, Vegard Kallset og Martin Istad Skog skal bo på Fagertun gjestehus et par kilometer unna. Hotellet ble fullt. Men resten av delegasjonen fra Møre og Romsdal (Kristiansund egentlig, bare Martin er fra Ålesund) skal bo på hotellet.

Rundeoppsettet er stramt. Siden Fagernes ligger 2½ times kjøring unna Gardermoen, blir det sisteflyet hjem på søndag.

Vi har ingen forhåpninger om at våre skal delta høyt oppe i medaljekampen. Siden 1/3 får premie, har vi håp om at flere skal kunne greie det, men vi forventer ingen topplasseringer. Til det er ratingen for våre for svak i forhold til det flere av motstanderne har. Men selvsagt har alle våre spillere ambisjoner om å gjøre det så godt som mulig, og det er ingen av dem som liker å tape, så de gir seg nok ikke uten kamp.

 

Våre deltakere

Klasse E 11 år

I denne klassen spiller alle som er født i 1999. Vi deltar med Emil Andre Olsen og Magnus Dahl Jenssen. Emil var også med i NM i fjor. I siste treningsturnering før NM, forrige helg, spilte Emil og Magnus remis i siste runde.

Klasse D 12 år

I denne klassen spiller alle som er født i 1998. Vi deltar med Iver Halse. Iver var også med i NM i fjor.

Klasse C 13-14 år

I denne klassen spiller alle som er født i 1996 og 1997. Vi deltar med Vegard Kallset, Henrik Øie Løbersli og Øyvind Hoem Vaseng. Alle tre var med også i fjor. Henrik spilte da i klassen for 12 år. Der fikk han premie. Vegard er regjerende kretsmester i kadett, og Henrik er kretsmester for lilleputt. De spilte i ei treningsturnering i Kristiansund i forrige uke.

Klasse B 15-16 år

I denne klassen spiller alle som er født i 1994 og 1995. Vi deltar med Martin Istad Skog. Martin er eneste deltaker fra Aalesunds, og Martin var også med i fjor i NM, men da i klassen 13-14 år. I ei treningsturnering i Kristiansund forrige helg, gjorde Martin det godt. Martin er spesielt god i sluttspill, og han kan få noen ekstra poenger på grunn av det.

Klasse A 17-26 år

I denne klassen spiller alle som er født 1984-1993. Vi deltar med Vegard Simensen og Audun Hoem. Begge var også med i fjor i NM men da i klasssen 15-16 år. Audun er regjerende kretsmester for ungdom. I forrige ukes treningsturnering gjorde Vegard det godt, men Vegard og Audun møter nok atskillig bedre motstand denne helga.

NM i 2009 Våre sider fra NM i 2009

Utskriftsvennlig versjon

Teknisk ansvarlig