Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

SpareBank1 Nordvest Grand Prix 13. - 14. september

Av Roger Hojem
(6. september 2008)

 

Ole Henrik Dahlen (til venstre) ble beste junior i fjorårets turnering. Her spiller han mot Malvin Rolland i årets bykamp mot Molde.
Foto: Roger Hojem
Kristiansund Sjakklubb har gleden av å ønske velkommen til SpareBank1 Nordvest Grand Prix 2008. Turneringen spilles over fem runder med betenkningstid 1,5 time på 40 trekk og en halv time på resten.

Turneringen starter lørdag 13. september klokka 10.00 på Rica Hotell.

Sunnmørsdominans i 2007

Roar E. Nakken fra Ålesund gikk til topps i fjorårets turnering med 4 poeng på bedre kvalitet enn klubbkamerat Roar Naalsund som også fikk 4 poeng, deretter fulgte Thomas Bryn (Molde) 3.5 poeng og på fjerdeplass kom Tore Kristiansen med 3.5 poeng som ble beste kristiansunder. Ole Henrik Dahlen fra Kristiansund ble beste junior med 2 poeng. 18 spillere deltok i fjorårets turnering.

Oppfordrer flest mulig til å delta

Styret i Kristiansund Sjakklubb håper at flest mulig av klubbens medlemmer har anledning til å stille i årets turnering. Vi har fått tilbakemelding både fra Ålesund og Molde at de stiller, samt at vi håper på at noen spillere utenfor fylket vil ta turen til Kristiansund.

Kristiansund Sjakklubb har i år satset på å øke aktiviteten ved å tilby et mer attraktivt turneringstilbud. Vi har både arrangert KM individuelt, samt Fylkesmesterskap i hurtigsjakk og lynsjakk. Skal SpareBank1 Nordvest Grand Prix være en attraktiv turnering, er vi avhengig av både topp og bredde. Derfor håper jeg at også de antatt beste spillerne fra klubben har mulighet til å delta. Brede Kvisvik stiller sannsynligvis, og vil i så fall være en av favorittene med gode muligheter til å forsvare tittelen fra 2005.

Kristiansund Sjakklubb ønsker både publikum og spillere hjertelig velkommen til hyggelige sjakkdager i Kristiansund.

Utskriftsvennlig versjon

Teknisk ansvarlig