Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Kristiansund Sjakklubb søker stormester!

Av Aage Georg Sivertsen
(16. mai 2008)

 

Skal Anders Olsen få utviklet seg videre som sjakkspiller, så trenger han en læremester!
Foto: Roger Hojem

Kristiansund Sjakklubb (KSK) søker en stormester til Kristiansund. Vår neste store oppgave er å satse på skolesjakken i byen og ingenting ville vært mer inspirerende om en stormester, eller en som hadde ambisjoner om å bli det, kunne kommet til byen. Byens næringsliv er i rivende utvikling og det samme tør vi påstå at KSK er.

Vi har to muligheter. Enten kan en kommende eller en etablert sjakkstjerne, bo her i byen i kun noen måneder, spille for klubben, undervise både klubbens spillere og i skolesammenheng – og kun konsentrere seg om det. Vi tilbyr en brukbar plass å bo og lønn etter avtale.

Alternativet er at en ambisiøs spiller flytter permanent til byen hvor vi hjelper til med å skaffe ham jobb. Kristiansund har en av Norges største olje- og gass baser. Mer enn 1000 mennesker jobber innenfor oljeindustrien her i byen og det søkes stadig etter velutdannede og kvalifisert arbeidskraft. Parallelt med full jobb, eller deltidsjobb kan man spille og undervise innenfor sjakk.

Er du en av dem som har kontakt med noen som kan tenke seg en tur til den praktfulle klippfiskbyen, eller er du den som selv har sjakk-kvaliteter som ønsker å gjøre både våre spillere og deg selv bedre, så ta kontakt med undertegnede, formann Aage Georg Sivertsen (92621644) eller klubbens kasserer Roger Hojem (41256220).

Klubben har 5-6 spillere som har rundt 2000 i rating hvor noen av dem er meget ambisiøse og ønsker å bli bedre. Dessuten har vi økt medlemstallet fra 23 til over 50, hvor storparten er unger og ungdommer. Noen av disse har veldig lyst å bli gode sjakkspillere! Vår klubb har ambisjoner om å forbli Norges hyggeligste sjakklubb, men har også ønsker som går utover det å være hyggelig. Er du en positiv og engasjert sjakkspiller som brenner for både det å spille sjakk og lære andre å gjøre det samme, så ta kontakt. Ifølge Simen Agdestein så er det å lære bort noe av den viktigste årsaken til at man selv også blir en bedre sjakkspiller. Vi setter krav om at du tenker positivt, er utadvendt, snakker nordisk eller engelsk språk.

Føler du at du er innenfor våre ønsker – ta kontakt!

Utskriftsvennlig versjon

Teknisk ansvarlig