Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Hektisk sjakkuke

Av Roger Hojem

Vinner Anders Olsen årets individuelle KM, og kvalifiserer seg for Mesterklassen i Landsturneringen i Tønsberg?
Foto: Roger Hojem

Vi holder åpent tirsdag fra kl. 18 og starter med sjakkundervisning for elevene ved sjakkskolen. De yngste skal lære seg å spille med klokke som forberedelser til barneturneringen på Quality Grand Hotell lørdag 5. april.

Tirsdagen fortsetter med vårturneringen i hurtigsjakk, med 25 minutter betenkningstid pr. spiller. 13 spillere er påmeldt, men det er fortsatt mulighet for flere å delta. Vi spiller Berger med alle i en gruppe. Anders Olsen, Åge Olsen og Eilif Odde har startet best med 2 poeng av 2 mulige.

Førstkommende helg arrangerer Kristiansund sjakklubb KM Individuelt for Møre og Romsdal. Turneringen er åpen for alle og vinneren av årets turnering får mulighet til å spille i Mesterklassen under årets Landsturnering i Tønsberg 5. -13. juli.

Tilbakemeldingene fra Molde Sjakklubb og Aalesund Schaklag er at de stiller i KM, men det er litt usikkert i skrivende stund hvor mange som stiller fra de respektive klubbene. Kristiansund Sjakklubb har inngått samarbeidsavtale med Quality Hotell Grand og vi oppfordrer alle våre gjester til å ta kontakt med vår samarbeidspartner.

Lørdag vil vi arrangere en egen barneturnering som er åpen for alle i alderen 7-16 år. Turneringen starter kl. 11 og er slutt kl. 16. Det er flotte premier til samtlige deltakere. Turneringsavgiften i barnesjakkturneringen er kr. 100,-. Turneringen er åpen for alle og eneste kravet for å delta er at du kan sjakkreglene. Så hvis det er noen som vet om noen barn i alderen 7-16 år som har lyst til å delta, så er de hjertelig velkommen. (Kontakperson finner du her.)


Teknisk ansvarlig