Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Kristiansund Norgesmester for lag 2011

Troppen Kristiansund hadde med til Fagernes og NM for klubblag.

Fra venstre står Henrik Øie Løbersli, Vegard Simensen, Robin Hoem, Øyvind Hoem Vaseng, FM Lars Hjelmaas, Brede Kvisvik (bakerst)
Kristian Stuvik Holm (fremst), WFM Ellinor Frisk, IM Axel Smith, Edwin David, Aage G. Sivertsen (lagleder) og GM Evgeny Romanov.
Foto Tore Kristiansen.

 

 

Hva andre skrev og har skrevet

(Tore, 18. oktober) Det står selvsagt om Norgesmesterskapet for lag på en god del nettsteder. Her bringer vi noen av dem:
Tidens Krav hadde en artikkel på tk.no på lørdag som de oppdaterte søndag ettermiddag etter at seieren var sikret. De lenket til bloggen vår, og det førte nok til ekstra trafikk på den. Tidens Krav hadde også ei hel side i papiravisa mandag 17. oktober med stort bilde av norgesmestrene. Det var også en henvisning til saken på førstesida med et gammelt bilde der også.

Nettavisen hadde også en sak lørdag ettermiddag som de oppdaterte søndag ettermiddag.
Bergens som er nyhetssida for sjakkstoff i Norge, hadde selvsagt mye om NM.
Arrangøren, Norsk Sjakkfestival har selvsagt også bilde av NM-vinnerne.
Bjørn Berg-Johansen er flink til å ta gode bilder på sjakkarrangementer, og det gjorde han også under NM på Fagernes. Se bl.a. bildet på side 1, i fjerde rekke til venstre. Jeg kan tenke meg at Bjørn tok dette bildet fordi de to spillerne hadde en noe spesiell påkledning... Vegard i stor boblejakke (gulljakka som vi kaller den) og Robin i hettejakke.
Oslo Schakselskap hadde flere artikler om NM. Spesielt i den siste artikkelen Fagre f... Fagernes hadde de flere bilder, mens det i kommentarene har blitt en debatt om OSS' innsats. De som står som Leif E og Leif Ø i kommentarfeltet er stormestrene Leif Erlend Johannessen og Leif Øgaard. Kristian T(rygstad) har der muligens en forklaring på Axels tap i siste runde.
Sjakkhuset har stor bildereportasje fra NM.
På Axels blogg står det kort om hans oppsummering av NM.
Joachim Solbergs blogg har også om NM. Joachim Solberg spilte på førstebordet for Moss og er en trivelig kar.
Vår egen blogg som var aktiv fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Siden både Tidens Krav, bergensjakk og Nettavisen lenket til bloggen vår, fikk vi en kraftig økning i antallet lesere på lørdag. Det så vi også i kommentarene på bloggen. Aktiviteten var størst lørdag, og så tok den seg opp igjen søndag ettermiddag.
Se også våre egne bilder fra NM her...

 

Utskriftsvennlig versjon

Teknisk ansvarlig