Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Pizza for unge sjakkhjerner

Av Roger Hojem

Kristiansund Sjakklubb inviterte den yngste delen av sjakklubben til Pizza og sosialt samvær på La Mama sist tirsdag. Hele 17 stk koset seg med pizza. Dette er et ledd i å bygge en av Norges hyggeligste sjakklubber. Det ser ut som om de unge sjakkspillerne trives på sjakkskolen som klubben arrangerer hver tirsdag fra kl 18-19.15 i klubbens lokale. Oppmøtet har vært fantastisk og hver tirsdag møtes 14-16 unge sjakktalenter for å lære å spille sjakk. Klubben har flere unge talenter og allerede nå ser man tydelig hvem som har gode evner for å spille sjakk. Dessuten er det slik at skal man bli en skikkelig god sjakkspiller, så er det nødvendig å starte allerede før man fyller ti år. Vi kan trygt si at det gror godt i Kristiansund Sjakklubb om dagen. Skal sjakklubben utvikle seg videre er vi helt avhengig av rekruttering av nye medlemmer. De fleste sjakkelevene har meldt seg inn i klubben som medlem.

Egil Grimstad Larsen (til venstre) og Arnstein Gjeldnes var de som klarte å spise mest pizza. De stoppet ikke før de hadde spist hele 14 stk hver!!
Foto: Roger Hojem

 

Elevene ved sjakkskolen i Kristiansund Sjakklubb koset seg med Pizza på La Mama tirsdag 26 februar.
Foto: Aage Sivertsen

 

Micaela Yanez Salas (fra venstre), Sara De Miguel og Camila Yanez Salas er tre talentfulle jentespillere i Kristiansund Sjakklubb.
Foto: Roger Hojem

 

Håkon Reinsbakk (fra venstre), Alex De Miguel og Egil Grimstad Larsen er tre av sjakkelevene som går på sjakkskolen til Kristiansund Sjakklubb.
Foto: Roger Hojem

 


Teknisk ansvarlig