Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Kristiansund Sjakklubb inn i nye lokaler

Av Roger Hojem

Sjakklubben har flyttet inn i nye og lyse lokaler i Vågabakken 6 midt i Kristiansund sentrum. Sjakklubben er åpen hver tirsdag fra kl 18 og alle sjakkinteresserte er hjertelig velkommen. Du finner mer informasjon under kontaktinfo.

Tirsdag var det første spillekveld i det nye spillelokalet. Det var gledelig at hele 19 av klubbens medlemmer trosset snøværet og tok turen innom sjakklubben tirsdag. Kvelden startet med sjakkskole for de yngste i alderen 8-16 år og ble etterfulgt av lynsjakk fra klubbens seniorspillere. Det ble spilt en lynsjakkturnering. Turneringen ble vunnet av Eilif Odde med 6.5 deretter fulgte Karl W Strand, 6 poeng, Robin Hoem 4.5 poeng og Åge Olsen 4 poeng.
 

Audun Hoem (foran fra venstre) Ole Henrik Dahlen, Svein Magnus Pedersen, Vegard Simensen, Roy Nilsen og Malvin Johansen er noen av mange lovende sjakkspillere i Kristiansund Sjakklubb.

 

Egil Andre Grimstad Larsen (til venstre) og Iver Hoem er to unge sjakktalenter som Kristiansund Sjakklubb sikkert får glede av i mange år framover.

 

Slik ser det ut i det nye spillelokalet som ligger midt i Kristiansund sentrum. Her er noen av elevene på sjakkskolen som tester sine sjakkferdigheter.

 

Eilif Odde vant lynsjakkturneringen med 6.5 poeng av 7 mulige.

 

Lynsjakk i det nye klubblokalet.


 


Teknisk ansvarlig