Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Kjempeflott turnering for mini- og mikroputter

Gode prestasjoner av mikroputteneLørdag 13. og søndag 14. november hadde vi ei turnering for mini- og mikroputter i Sjakklokalet.

De stolte mikroputtene på bildet er fra venstre Hugo Tam, Thomas Santi Johnsen og Albert Aslaksen.


Selv om de først begynte å spille sjakk i høst, har de fått god undervisning av Roger Hojem og en av dem, Hugo, slo også noe overraskende en miniputt i siste runde på søndag.

Vi spilte tre runder på lørdag og tre runder søndag formiddag. Alle fikk gratis brus på lørdag og vafler på søndag.

 

Emil Andre Olsen vinner i miniputtklassen

Flere av miniputtene skal til NM for ungdom på Fagernes og trengte turneringa for å trene opp farten sin, da det er relativt kort betenkningstid i NM. Men de justerte det helt andre veien, og spilte nesten lynsjakk. Riktignok kom alle sammen fra BN Bank Blitz på Amfi Storkaia Brygge og hadde spilt 12 runder lynsjakk der tidligere samme lørdag, og de greide ikke å justere seg ned. I utgangspunktet hadde vi tenkt at de skulle spille to runder lørdag og to på søndag, men siden de spilte så fort, ble det tre runder hver dag.

På bildet ser vi Amandus Stolsmo med rød nese som han hadde kjøpt på Rød nese-dagen spiller mot Magnus Dahl Jenssen som også feiret samme dag. I bakgrunnen var det et toppoppgjør mellom Iver Halse-Kamilla Kuzyakhmedova som Kamilla vant.

Emil Andre Olsen var suveren og vant alle sine fem første partier. Han slo både Kamilla og Iver. I siste runde tok han remis mot Magnus for å sikre turneringsseieren. Emil spiller kjempebra for tida, bare han bruker tida si. På en god andreplass kom Kamilla som bare tapte mot Emil. Det var ei god turnering og mye godt spill, men det treningsmessige utbyttet var kanskje ikke det aller beste for Iver, Emil og Magnus som skal til NM. Til det spilte alle litt for raskt.

 

 

Utskriftsvennlig versjon

Teknisk ansvarlig