Kristiansund Sjakklubb

ksk - stiftet 1917 

Lotteriet

Fine premier i lotteriet

Kristiansund Sjakklubb har et lotteri med trekning 1. juli 2009. Et lodd koster kun kr. 5,-. Ta vel i mot våre loddselgere.
Premiene i Kristiansund Sjakklubbs lotteri er virkelig fine og gitt av våre sponsorer.

Vil du kjøpe lodd, men treffer ingen loddselgere? Kom innom Sjakklubben eller ta kontakt og vi ordner det!

Førstepremien er et stort teleskop til en verdi av nesten 9000 kroner. Sky-Watcher Evostar 120 EQ3-2 er en solid og lyssterk stjernekikkert. Med den presise Deluxe EQ3-2 monteringen og finesser som direkte kameramontering (Speilrefleks) og både 1,25" og 2" fatning til okularer.

Evostar 120 er kollimerbar (frontlinse kan justeres) lyssterk med mulighet for et godt kikkertbilde ved bruk av okularer som gir mer enn 100x forstørrelse, og du kan se mer enn de største himmellegemene. Modellen er lik Evostar 102 men samler 38% mer lys. Du kan få flere spesifikasjoner på nettbutikken til Teno Astro.

 

 

Andrepremien er en høytrykkspyler fra Nilo Alto til en verdi av kr 3995,-.

 

 

Tredje- til femtepremiene er en kikkert fra Bresser som er flott å bruke å kikke i naturen med.

Fabrikanten skriver på sin sin hjemmeside:
Brilliant images for many applications!
The newly developed Cobra range, provide a large selection of models for many applications.
The novel lens system of these binoculars is made of BK-7 glass, which creates a clear image replication. The multi-coating of all optical surfaces guarantees an additional enhancement and features a high contrast and brilliant observing quality.

Kikkerten er også gitt av Teno Astro på Løkkemyra.

 

Vegard første som fikk solgt ut loddboka

Medlemmene i klubben under 13 år får 1 krone for hvert lodd de selger, og i tillegg er det en premie på 100 kr til den som leverte tilbake den første utsolgte boka.
Det ble Vegard Kallset som greide det! Han har i tillegg til å selge til familie og slekt også gått rundt på dørene på Skorpa og på Gomalandet og solgt lodd. Ei loddbok har 500 lodd, og det blir 500 kr på Vegard + premie for å være førstemann som har solgt ut si loddbok.
Pengene allerede er satt inn på høyrentekonto og skal spares til en senere anledning.

 


Teknisk ansvarlig